Contact

Aardbeien kopen bij Fresa in Beveren

Afkomstig uit een landbouwfamilie startte Hilde in 2005 het hedendaagse Fresa uit grond, waar u dagdagelijks verse aardbeien kan kopen in Beveren. Twee jaar later stapte haar echtgenoot Alain mee in de zaak. Intussen worden alle aardbeien op duurzame wijze en met een dak boven hun hoofd geteeld.

Bij Hilde zit aardbeien telen in het bloed. In 2005 gaf ze dan ook haar job als verpleegkundige op om aardbeien op een moderne wijze te produceren. Twee jaar later stapte ze in het huwelijksbootje met Alain, die de aardbeienpassie te pakken kreeg en mee instapte.

Uitbreiding

Na enkele jaren werd er al uitgebreid met een aankoop van een glastuinbouwbedrijf. Zo bestaat Fresa uit twee locaties waar aardbeien worden geteeld onder glas, plastiek serre en overkapte stellingen. Hierdoor kan de kwaliteit beter in de hand worden gehouden en is de firma minder afhankelijk van de weersgrillen.

Duurzaamheid

Meer en meer tracht Fresa aardbeien op een duurzame manier te telen. Concreet betekent dit dat plagen en ziektes op een natuurlijke manier worden bestreden: minder chemie, meer natuurlijke vijanden. Dit resulteert in een smaakvol product dat goed is voor mens en natuur.

Contact

Voor Hilde en Alain is aardbeien telen een werkelijke passie waarmee ze dagdagelijks liefdevol bezig zijn. Het rode goud wordt respectvol en op duurzame wijze behandeld. Kom langs om uw portie lekkere Belgische aardbeien te kopen in Beveren!

Fresa Aardbeien
Contacteer ons!
03 500 12 15